Borani se danas oprostili od sugrađanina Abdule Bajramija

451 0

BOR, (IST Media) Predstavnici Samostalnog sindikata Bora i Srbije, Skijaškog saveza Srbije i kluba “Bakar”, zaposleni u Zdravstvenom centru u Boru, i mnogobrojni prijatelji i poznanici, prisustvovali su komemoraciji povodom tragične smrti uglednog Boranina, Abdule Bajramija (50) sindikalnog lidera u Zdravstvenom centru i zaslužnog sportskog radnika.

 

Resize of komemoracija abdula

 

“Entuzijazam u poslu koji je obavljao, principijalnost u radu, krasili su popularnog Abija, koji je svima izlazio u susret zauzvrat ne tražeći ništa. Uvek je bio spreman da da reč, koju nikada nije pogazio. Kao član predsedništva Samostalnog sindiaka Srbije i veliki borac za sindikalna prava radnika odlikovalo ga je to što se nije plašio poslodavca i uvek se trudio da se iznađe najbolje rešenje”, rekao je na komemoraciji direktor borske bolnice Igor Maljković.

 

Resize of komemoracija abdula 20140907_102403“Ljudi kao što je bio Abi su dragoceni. Kada su sa nama sve je lako i moguće i za svaku dobru ideju ima nade.  Kada nas napuste zauvek, poraženi smo i skrhani bolom koji nema granice i doseže nebo”, kazao je njegov veliki prijatelj, fizijatar, doktor Igor Jošić.

 

Kao pedagog i skijaški trener, iskazivao je veliku ljubav prema deci koju je obučavao skijanju, što su mu ona vraćala brojnim medaljama, zauvek će ostati u našim srcima, poručili su iz borskog skijaškog kluba.

 

Posmrtni ostaci Abdule Bajramija danas su ispraćeni iz Bora ka njegovom rodnom selu Lisac kod Tetova gde će  sutra biti sahranjen.

 

Abdula Bajrami tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se 5. septembra dogodila kod sela Savinac.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X