Zabava

Borani plesali – Javni čas EdukKo centra

 

Pedagoško edukativni kulturni centar, (EdukKo centar) i Udruženje roditelja „Bebironče“ održali su javni promotivni čas plesa za roditelje i decu.

Došli smo na ideju da otvorimo plesnu školu koja će da traje, nazvali smo je „EdukKorak“ i našli smo saradnike koji će nam pružiti podršku da naša škola zaživi. U pravcu te održivosti, naši saradnici Sandra Paunovski i Nikola Todorović iz plesnog studia Artium iz Kragujevca, edukovaće naše instruktore plesa, što će nam omogućiti da nadalje razvijamo kreativne radionice plesa, rekla je za Ist Media Aleksandra Takač, osnivač EdukKo centra.

Pedagoško edukativni kulturni centar, EdukKocentar, osnovan je sa idejom da bude podrška i afirmacija mladim ljudima da pronađu sebe. Oblast delovanja udruženja biće pedagogija, obrazovanje, telesni razvoj i kultura. Istovremeno udruženje će raditi na osnaživanju porodica, komunikaciji roditelja i dece,  a baviće se potrebama pojedinaca i porodice  pružanjem podrške za bolji kvalitet života.

Za prijavu i sve druge informacije, možete se obratiti na telefon 064-46-75-844.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Zasеdao Organizacioni odbor 57. Gitarijade: Cеna komplеta karata 2.000 dinara

Ist Media

MOTO SKUP ovog vikenda na Borskom jezeru. Evo ko nastupa

Ist Media

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 20. do 25. juna

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X