Borani nebezbedni, ukrаdeno 12 bаnderа i podstаnicа zа grejаnje

686 0

BOR, (IST Media) Sa platoa Sportskog centra u Boru, nepoznаte osobe su tokom prošle noći ukrale 12 bandera – kandalabera, a otprilike u isto vreme kod stare škole 3. oktobar ukradena je i pola tone teška podstanica za grejanje zbog čega je nekoliko zgrada ostalo bez toplih radijatora.

 

Gotovo neverovano zvuči da su lopovi u osvetljenom delu grada neopaženo brenerom posekli bandere koje su najverovatnije utovarili u kamion i odvezli neopaženo uprkos policijskim kamerama na kružnom toku.

 

Procenjuje se da je gradu naneta šteta 1,8 milionа dinаrа.

 

Podsećamo da je policija pre nekoliko meseci, pošto je ukradena bandera kod zgrade opštine, pohvatala grupu preprodavaca otpadnog metala ali i označila jednog privatnog preduzetnika koji je od njih otkupljivao bakar i mesing.

 

Međutim, očigledno je da je drskost lopova mnogo efikasnija od policije, tužilaštva i suda i da imovina građana Bora nije bezbedna ni u jednom delu grada.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Ovo je bruka za policiju! Umesto što noću drežde po lokalima i cirkaju na dežurstvu,morali bi da dežuraju ulicama.Neko namerno ne želi da budemo bezbedni, bolje je da nas drže u strahu.Sramota-sramota-sramota.Neka se stidi i čelnici Bora koji nemaju mu..da načelniku kažu:Borani su nezaštićeni od idiota!

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X