Tema danaTurizamНекатегоризовано

Borani na Sajmu turizma u Beogradu (VIDEO)

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu, Turistička organizacija opštine Bor predstavila je posetiocima potencijal ovog dela Srbije. Kadrovi Borskog jezera, Brestovačke banje (Srpska kruna i Dom odmora) i Savače, planina Crni vrh i Stol, te Zlotskih pećina, i već nezaobilaznih detalja novog turističkog kapaciteta grada – Kafić “Jama”, Zoo vrt, vidikovac, skejt park…smenjivali su se na video bimu kraj štanda Hotela “Jezero”, nedaleko od prostora na kome je TO priredila ukusne kulinarske đakonije ovog kraja.

 

Pored štanda u Hali 4, gde su bile izložene brošure turističkih kapaciteta Bora i okoline, na obližnjoj bini  posetiocima su se Borani predstavili etno programom i detaljima koji su stavljali akcenat na rudarski turizam.

 

Nedaleko odatle, zapažen je bio prostor koji je zakupio Aleksandar Mišić Frenki, na kome je predstavio “Vertigo”, hostele na Borskom jezeru i Beogradu.

 

Štand TO Bor

 

Štand hotela "Jezero"

 

Etno zvuci dominirali na promociji opštine Bor

 

Vertigo štand

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Riblja Čorba i Nele Karajlić nastupaju na Sajmu meda i vina u Negotinu

Ist Media

Milikić: Ove godine Borani bez otvorenih bazena

Miloš Marković

Oblaci donose avanturu- izaberite svoje idelalno jesenje putovanje

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X