BOR BEZ TAXI PREVOZA posle 20 sati zbog komplikovane administracije

284 0
taxi

BOR, (IST Media) Nijedan taksista neće moći da pruža usluge prevoza putnika posle 20 sati, potvrđeno je za IST Media u sva tri borska taksi udruženja.

Policija je ostavila mogućnost prevoza i posle satnice zabrane kretanja, ali postoji komplikovana administrativna procedura koja je odvratila taksiste od toga.

Kako nam je objašnjeno u jednom udruženju, policija ostavlja mogućnost prevoza putnika taksi vozilom posle 20 sati ukoliko je nekome prekopotrebno, ali da bi se vožnja ostvarila, svaki taksista mora prethodno da u pismenoj formi borskoj policiji dostavi ime i prezime vozača, matični broj i na kojoj relaciji vozi.

To znatno komplikuje stvar, pa smo odustali da vozimo putnike od 20 sati do pet ujutru, rečeno je IST Mediji.

Usluge tokom „policijskog časa“ neće pružati oko 120 borskih taksista koji posluju individualno ili preko udruženja Borski taxi, Cool i Boom.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Ne pridajte znacaj takozvanom borskom taksiju koje gotovo da ne postoji. Danas se saznalo da su na ime (ne)postojecih vozaca uzeli dezinfekciono sredstvo koncertovani (nerazblazen) apsesol koji bi koristila najmanje 20 vozaca ali gospoda to uzela na njihovih 4.5 vozaca (koliko ih ima). Vozila su u poluraspadnutom stanju a o higijeni ne treba komentarisati- opsta katastrofa !

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X