BOR BEZ GREJANJA. Struja ohladila radijatore

889 0
Bor, Ist media – Zbog kvara u trafostanici Krivelj i prekida isporuke električne energije Toplani Bor u trajanju od sat vremena, prekinuta je isporuka toplotne energije ka gradu, navodi se u saopštenju Grada Bora. Prestanak isporuke struje dogodio se zbog proboja na površinskom kopu.

“Sistem kotlova u Toplani ne može da radi bez električne energije, a zbog velikih temperatura kotlova, po nestanku napajanja električnom energijom, zaposleni u Toplani umirili su kotlove i zatvorili ventile, kako bi zadržali temperature i pritiske u mreži”, navodi se u saopštenju.

Radnici Toplane trenutno rade na podizanju temperature na kotlovima, otvaraju klapne ka magistralama i uspostavljaju radne pritiske kako bi se u najkraćem roku, uz angažovanje svih kapaciteta, uspostavio sistem grejanja.

Meštani Novog gradskog centra, Metalurga i dela 9. brigade, koji zbog proboja na B magistrali nisu imali grejanje, u skladu sa ugovorom i pojedinačnim zahtevom podnetim Toplani, biće oslobođeni plaćanja dela obaveza za grejanje.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

čitulje bor

ČITULJE

Piše - 12. September 2020. 0
RASPORED SAHRANA NA NOVOM BORSKOM GROBLJU Za 16. septembar 2020. Nema zakazanih sahrana              …

Leave a comment

Your email address will not be published.

X