Bizarna smrt muškarca na putu Paraćin – Zaječar

440 0

policijaZAJEČAR, (IST Media) Zaječarska policija uhapsila je vozača M.T. jer je tokom prošle noći svojim automobilom pregazio muškarca koji je legao na kolovoznu traku magistralnog puta Zaječar – Paraćin.

 

Policija navodi da je do saobraćajne nezgode došlo oko 21.30 kod sela Krivi Vir, kada je iz vozila kojim je upravljao Z. D, iz pravca Zaječara ka Paraćinu, izašao J. Lj. i peške krenuo putem.

 

“Pošto se J. Lj. kretao u traci kojom su išla vozila iz suprotnog smera, vozač Z. D. je okrenuo vozilo, neko vreme vozio pored J. Lj. i svetlima pokušavao da upozori na njega vozače koji su mu dolazili u susret. J. Lj. je iznenada legao na kolovoz i na njega je naletelo vozilo, kojim je upravljao M. T.”, navodi se u saopštenju.

 

Lj. J. je podlegao povredama na licu mesta.

 

Policija navodi da je protiv M.T. određeno policijsko zadržavanje jer je vozio neprilagođenom brzinom i stanju i uslovima puta, iako je bio obavešten svetlosnim znakom.

 

“Protiv M.T. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”, navodi se u saopštenju.

 

Kako saznajemo, J.Lj. se posvađao u kolima sa članovima porodice, koji su ga ubeđivali da se vrati u automobil, ali je ovaj to odbio.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X