Bezbednost mladih u Zaječaru

351 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Timočki omladinski centar – TOC, organizovaće u sredu 13. maja 2015. godine, sa početkom u 10:30 časova, prezentaciju rezultata istraživanja o bezbednosti mladih u Zaječaru i konsultativni sastanak o nastavku dosadašnje uspešne saradnje između TOC-a i zaječarskih medija, naročito po
pitanju bezbednosti mladih.

 

Prepoznajući značaj i potrebu za unapređenjem bezbednosne pozicije mladih u Zaječaru, organizacija civilnog društva Timočki omladinski centar, započela je u martu 2015. godine realizaciju projekta „Bezbednost mladih u Zaječaru“ sa ciljem da doprinese razvoju partnerstva između javnog i civilnog sektora i poveća učešće građana, lokalne samouprave i nadležnih institucija u zajedničkom razvoju koncepta bezbednosti mladih u zajednici.

 

Posle sprovedenog jednomesečnog istraživanja, kroz koje se moglo videti kako mladi percipiraju svoju bezbednost u gradu, projektni tim TOC-a formirao je radnu grupu koja će u narednom periodu raditi na izradi startegije za bezbednost mladih grada Zaječara, kao i lokalnog akcionog plana.

 

Projekat „Bezbednost mladih u Zaječaru“ realizuje Timočki omladinski centar uz finansijsku podršku Misije OEBS-a u Srbiji.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X