Četiri proboja na toplovodnoj mreži, bez grejanja veći deo Bora

259 0

Zbog izvođenja radova na saniranju proboja na toplovodnoj mreži u naselju GHI, doći će do prekida u isporuci toplotne energije u delovima ulica Tomić Borivoja Ike od br. 2 do 18 kao i MilenkovićA Branislava Srđe od br. 1 do 19.

 

Normalizacija u isporuci toplotne energije očekuje se oko 19 časova.

 

 

Zbog izvođenja radova na saniranju proboja vrelovoda u ulici N.Pašića br.3 (kod Stare tržnice), prekida u isporuci toplotne energije biće delovi ulica N.Pašića, Đ.Đakovića, Šistekova, Trg oslobođenja, Đ.Vajferta, Kestenova, V.Karađzića, Bolnica, Opština i Policijska Uprava Bor.

 

Radnici JKP Toplane su na terenu, tako da se stabilizacija i uspostavaljanje redovnog temperaturnog režima očekuje do 15 časova.

 

Zbog izvođenja radova na saniranju proboja na vrelovodnoj mreži, biće zaustavljene podstanice na adresi 1. maja 4 i Moše Pijade 43, tako da će doći do prekida u isporuci toplotne energije u delovima ulica 1. maja od broja 1 do 8, 7. jula 1 i 7. kao i M.Pijade 41 i 43. Normalizacija u isporuci toplotne energije očekuje se do 15 časova.

 

Zbog izvođenja radova na sanaciji proboja na toplovodoj mreži u Banjskom polju, grejanja neće biti u ulici Vojvode Radomir Putnik brojevi 2, 4, 6 i 8.

 

Radovi su u toku, tako da se normalizacija u isporuci toplotne energije očekuje u poslepodnevnim satima.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

čitulje bor

ČITULJE

Piše - 12. September 2020. 0
RASPORED SAHRANA NA NOVOM BORSKOM GROBLJU Za 29. septembar 2020. Nema zakazanih sahrana              …

Leave a comment

Your email address will not be published.

X