Tema danaНекатегоризовано

Besplatan ogrev za socijalno ugrožene Zaječarce

ZAJEČAR, 2. februara 2012. (Saša Trifunović, Ist Media) Članovi gradskog veća u Zajecaru, odlučili su danas da iz budžetskih rezervi izdvoje novac za nabavku ogreva za 400 najugroženijih meštana ovog grada.

 

 

Prema donetoj odluci, iz budžetskih rezervi biće izdvojeno 2,5 miliona dinara za kupovinu osamstotina kubika ogrevnog drveta i plaćanja troškova prevoza prema spisku ugroženih lica iz Centra za socijalni rad

 

Gradonacelnik Zaječara Boško Ničić, izjavio je da je pomoć namenjena porodicama koje „jedva sastavljaju kraj s krajem“.

 

 

 

U Zaječaru, koji nije značajno pokriven toplovodnom mrežom, temperatura se poslednjih dana spušta do dvadesetog podeoka ispod nule.

 

Ipak, i korisnici daljinskog grejanja preko privatne firme „Toplifikacija Moravia“, kojoj je prodata gradska Toplana, od početk grejne sezone imaju loše grejanje.

 

U nekoliko visokospratnica juče su radijatori bili hladni, iako je minus na termometrima bio dvocifren.

 

Meštani zaječarskog naselja Kraljevica protestovali su prošle godine zbog lošeg grejanja, ali je i pored toga cena povećana za 27 odsto.

 

Cena grejanja u Zaječaru je jedna od najviših u Srbiji i iznosi skoro 120 dinara po kvadratnom mestru. U susednom Boru, kvadrat grejanja stambenog prostora je oko 60 dinara, i poslednje dve godine je sve manje pritužbi korisnika.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

The Last Word Information To Vietnamese Wedding brides

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X