Besplatan internet za stanovnike Žagubice

231 0

ŽAGUBICA, (IST Media) U Info centru geološke kompanije Avala Risorsis u Žagubici, stanovnici ove opštine od danas mogu besplatno da koriste računare sa internet konekcijom.

 

Besplatan internet za mestane Zagubice 2

 

 

 

Svakog radnog dana od 10 do 14 sati, posetioci Info centra će imati mogućnost i skeniranja ili šampanja bitnih dokumenta, a na računarima su postavljene i kamere, što će im omogućiti komunikaciju sa prijateljima ili rodbinom u inostranstvu putem programa “Skajp”.

 

“Kada smo 2011. godine otvorili Info centar u Žagubici, ideja nam nije bila samo pružanje informacija o našem projektu, već da budemo prisutni i u gradu, da budemo ‘deo života’ koji se ovde odvija”, rekao je na otvaranju Internet kutka direktor Avale, Džastin van der Torn.

 

Besplatan internet za mestane Zagubice 3

 

 

Na ideju otvaranja Internet kuta, kako je rekao, došlo se nakon razgovora sa predstavncima lokalne zajednice i osluškujući potrebe stanovnika grada u Homolju.

 

U ime lokalne samouprave i saradnika, zahvalnost Avali na ovoj donaciji uputio je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović.

 

Pavlović je podsetio da je Avala donacijama do sada pomogla zdravstvo i obrazovanje, kao i mnoge ustanove i lokalne manifestacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Detalj sa današnje utakmice

OFK Bor savladao Juhor 4:1

Piše - 4. May 2013. 0
BOR, (Ist Media Dragan Popaz) Fudbaleri OFK Bora izvojevali su vrednu pobedu nad timom Juhora iz Obreža pred svojim navijačima…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X