Besplatan internet za stanovnike Žagubice

267 0

ŽAGUBICA, (IST Media) U Info centru geološke kompanije Avala Risorsis u Žagubici, stanovnici ove opštine od danas mogu besplatno da koriste računare sa internet konekcijom.

 

Besplatan internet za mestane Zagubice 2

 

 

 

Svakog radnog dana od 10 do 14 sati, posetioci Info centra će imati mogućnost i skeniranja ili šampanja bitnih dokumenta, a na računarima su postavljene i kamere, što će im omogućiti komunikaciju sa prijateljima ili rodbinom u inostranstvu putem programa “Skajp”.

 

“Kada smo 2011. godine otvorili Info centar u Žagubici, ideja nam nije bila samo pružanje informacija o našem projektu, već da budemo prisutni i u gradu, da budemo ‘deo života’ koji se ovde odvija”, rekao je na otvaranju Internet kutka direktor Avale, Džastin van der Torn.

 

Besplatan internet za mestane Zagubice 3

 

 

Na ideju otvaranja Internet kuta, kako je rekao, došlo se nakon razgovora sa predstavncima lokalne zajednice i osluškujući potrebe stanovnika grada u Homolju.

 

U ime lokalne samouprave i saradnika, zahvalnost Avali na ovoj donaciji uputio je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović.

 

Pavlović je podsetio da je Avala donacijama do sada pomogla zdravstvo i obrazovanje, kao i mnoge ustanove i lokalne manifestacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X