Bambi iz jalovine nazvan Srećko

304 0

BOR, (IST Media) Rudari RBM-a Ivan Nikolić, Ivan Krasavčević i Nikola Gergić, posetili su danas u zoo vrtu u Boru svog ljubimca, mladunče srne koje su juče spasili iz zagrljaja tečne jalovine.

 

Tri druga

 

Mladunče je tamo, kako su saznali, dobilo medicinsku pomoć, mleko i toplu kućicu. Prema rečima čuvara, ono se oporavlja, ali je još uvek preplašeno. Mališi su dali ime Srećko jer je, kažu, imao sreće na Sretenje i ostao živ i zdrav.

 

Inače, juče je naša informacija o ovom plemenitom poduhvatu bila udarna vest u svim značajnijim medijima u Srbiji, a izazvala je gotovo nepodeljene komentare čitalaca.

 

Čin ovih mladića, zaposlenih na određeno vreme na flotacijskom jalovištu, jenom rečju je nazvan kao herojstvo i plemenitost. Osobine, koje su danas tako retke u Srbiji i o čemu se retko piše u medijima. Među naslovima crne hronike, i tekstova u kojima se iznose i najbizarniji i najsitniji detalji zločina, ova informacija je delovala kao pravo osveženje.

 

Novo Srećkovo stanište

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

有用信息 – 延长交通暂停通知

Piše - 6. June 2019. 0
由于博尔市于2019年6月4日举办传统的《毕业舞会》活动,晚上10点至11点钟将执行延长交通暂停Mose Pijade街从Zeleni Bulevar和Generala Pavla Ilica 街的路口到和Boska Buhe街的路口。 这段时间内公共汽车将驾驶往Generala Pavla Ilica街的部分从环形路口到3. Oktobar街的路口,以及3. Oktobar街的一部分和Boska Buhe街的一部分。   Sadržaj sa sajta može se preneti…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X