Bajkeri obeležili deceniju kluba „Rolling wheels Srbija“

1374 0

 

BOR (IST Media, Aleksander Ilić, Photo: Rolling Wheels MC Fcebook)  Članovi moto kluba „Rolling wheels Srbija“ uz prisustvo mnogih gostiju iz zemlje i inostranstva, obeležili su na Savači kod Bora deset godina postojanja i rada.

 

Klub je deo šire svetske organizacije motorista, a osim druženja i zabave, oni organizuju i mnoge akcije.

 

 

„Imamo mnogo gostiju sa strane, matični klub je inače iz Berlina. Tu su gosti iz Italije, Norveške, Engleske, Španije. Za svaki naš rođendan smo iskoristili priliku da nešto poklonimo našem gradu ili ljudima kojima je pomoć potrebna. Trenutno smo kupili dva televizora za odmaralište „Savača“, pre pet godina smo donirali inkubatore Opštoj bolnici u Boru, kada su bile poplave uručili smo ček od 1200 evra namenjenog poplavljenom području i gledamo da podelu ovakvih donacija organizujemo što češće“, naglasio je Miša Stojanović iz moto kluba „Rolling wheels Srbija“.

 

Branko Volodihin iz moto kluba „Rolling wheels“ u Berlinu, kaže da je često u Boru

 

“Sreli smo ovde mnogo dobrih ljudi, ponosni smo na njih i došli smo iz cele Evrope da ih podržimo“, rekao je on.

 

Na proslavi decenije postojanja i rada moto kluba „Rolling wheels“ pred više od 200 motociklista iz desetak evropskih i azijskih zemalja koncert su održali Dejan Najdanović Najda, bivši pevač grupe „Smak“ i borski bend „New deal“.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X