Bajaga i instruktori večeras na rođendanskoj žurci “Zaječarske pivare”

244 0

ZAJEČAR, (IST Media) Na zaječarskom trgu obavljaju se poslednje pripreme za večerašnju rođendansku žurku “Zaječarske pivare” na kojoj će od 21 sat pevati legende ex yu rock scene – Bajaga i instruktori.

 

Na današnjoj konferenciji za novinare, frontmen benda Momčilo Bajagić je nazdravio zaječarskim pivom i izrazio zadovoljstvo što će biti deo proslave 120 godina pivare.

 

bajaga

press zagrevanje za večerašnju žurku

 

Koncert u Zaječaru, uslediće nakon koncerta koji su Bajaga i instruktori održali u bugarskom gradu Vidinu, a uoči turneje po Hrvatskoj.

 

Bajaga je otkrio da bend priprema materijal za novi album, ali da pesme još uvek nisu za uživo izvođenje.

 

Osim u večerašnjem koncertu, posetioci na gradskom trgu moći da uživaju uz besplatnu “mućkalicu” koju im poklanja kompanija “Heineken”, u čijem sastavu posluje pivara u Zaječaru.

 

Pored toga, posetioci će moći da “zarade” specijalnu majcu sa aplikacijom pivare, a koju je specijalno za ovu priliku uradila firma “Braća burazeri” sa izzetno popularnim brendom “Dechko Tzar”. Do nagrade će moći da se dođe ukoliko se odgovori na 10 pitanja iz istorijata pivare, a uz “malu pomoć” brend menadžera pivare koji će se družiti sa posetiocima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X