Naslovi.netTema danaНекатегоризовано

Bahati “švajcarac” umalo pokosio majku sa detetom u pešačkoj zoni

Resize of vozacBOR, (IST Media) U petak oko 20 sati, anonimni vozač u belom sportskom automobilu švajcarskih registarskih oznaka (AR…..) umalo je pregazio ženu sa detetom u kolicima u pešačkoj zoni u ulici Kralja Petra u Boru, koja je zatvorena za saobraćaj do 22 sata.

 

Bahati mlađi muškarac je izašao sa parkinga i krenuo ulicom koja je bila puna dece. Na pokušaj prolaznika da ga zaustave kako ne bi povredio jedno od brojnih mališana koji se bezbrižno igraju na ulici, pritisnuo je papučicu gasa “u patos” i umalo pokosio majku sa detetom.

 

Mlada žena je pribrano pobelga na trotoar i izbegla nesreću.

 

Nedaleko odatle, u ulici Zeleni bulevar, bila je stacionirana policijska patrola, koja svakodnevno kontroliše vozače da ne prekorače 55 km/h (nismo primetili saobraćajce posle 22h, kada ulicom Kralja Petra bahati mladići jure vozilima i motorima).

 

IST Media je odmah nakon incidenta obavestila borsku saobraćajnu policiju o nemilom događaju, i detaljno smo opisali o kakvom automobilu je reč. Na našu primedbu da je svakodnevna akcija policije koja kontroliše brzinu u ulici Zeleni bulevar, kada se radnici vraćaju sa posla – potpuna besmislica u odnosu na probleme sa kojima se Borani susreću u saobraćaju – sagovornik iz MUP-a nam je zalupio slušalicu.

 

IST Media će sutra zatražiti odgovor da li je pronađen “popularni švajcarac” i kakve su mere preduzete protiv njega. Ako budu onakve kakve se primenjuju u Švajcarskoj, Borani će biti zadovoljni!

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Počela sednica SG Bora. Na dnevnom redu završni račun i kadrovske promene. Odbačeno više predloga opozicije

Ist Media

Beživotno telo Boranke izvučeno iz Borskog jezera

Ist Media

Poznata još dva imena koja će nastupiti na ovogodišnjem Nišvilu. Sjajna Dženi Mekferson i jazz trubač Teo Kroker

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X