Auto Aca ipak ne stavlja katanac na Autobusku stanicu

374 0

BOR, 24. januara 2012. (Saša Trifunović, Ist Media) Iako je najavio zatvaranje Autobuske stanice, jer svi prevoznici ne poštuju skupštinsku odluku o obaveznom polasku i odlasku autobusa sa perona, Aca Stevanović, vlasnik firme Auto-Aca, koji je prošle godine na licitaciji kupio ovaj objekat, odustao je od stavljanja katanca na taj objekat.

 

Za sada još neću zatvoriti Autobusku stanicu, ali očekujem da čelnici opština poštuju odluke koje su sami doneli, rekao je Stevanović.

 

Šalter na uređenoj Autobuskoj stanici

 

On je prethodno, u pismu upućenom opštini, rekao da se ne poštuje u potpunosti skupštinska odluka o obaveznim polascima sa perona a, po odluci koju je potpisao predsednik Skupštine Dragan Žikić. Kako smo saznali, autobusi Bortravela još uvek ne polaze sa autobuskog stajališta.

 

Na peronima ne dolaze autobusi Bortravela

 

Čekaonica

 

U odluci se, naime, navodi da “su svi autobusi kojima se obavlja prigradski prevoz putnika u obavezi da autobusku stanicu koriste kao početnu u odlasku i krajnju u dolasku, na svim prigradskim linijama”.

 

“I pored svih zvanično donetih odluka, njihova primena ostala je mrtvo slovo na papiru. Očigledno je da nekome nije stalo da autobuska stanica u Boru postoji i da bi, izgleda, bilo daleko bolje da je ostala u stečaju”, ocenio je Stevanović u pismu upućenom predsedniku opštine Nebojši Videnoviću.

 

On je podsetio da je u renoviranje ovog objekta, uložio šest miliona dinara.

 

Stevanović je stanicu kupio za 8,2 miliona dinara, a jedinu konkurenciju imao je u lokalnoj samoupravi, kojoj je ovaj iznos bio previsok.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

X