Ekonomija

APTIV najavio otvaranje fabrike u Zaječaru, a traži radnike i u Boru, Knjaževcu i Negotinu

Aptiv

BOR, (IST Media, foto: Facebook) Kompanija “Aptiv” u Boru sledeće nedelje organizuje DANE OTVORENIH VRATA, i svi zainteresovani za posao u novoj fabrici čija se izgradnja očekuje u Zaječaru, mogu sa sobom da ponesu CV.

“Dani otvorenih vrata” biće organizovani u Muzičkoj školi “Miodrag Vasiljević” u sledećim terminima:

PONEDELjAK 10. februar u 18 sati,
UTORAK 11. februar u 11, 15 i 18 sati,
SREDA 12. februar u 11 sati;

Kako se navodi u pozivu dostavljenom medijima, Aptiv je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije.

Svoj CV (biografiju) možete poslati na zajecarposao@aptiv.com ili se isti može popuniti na licu mesta. Sve informacije se mogu dobiti i na broj telefona 069/88-93-811

Memorandum o razumevanju koji predviđa da u Zaječaru bude otvorena fabrika „Aptiv“, potpisana je 23. decembra prošle godine u ime Vlade Srbije ministar privrede Goran Knežević i u ime grada Zaječara gradonačelnik Boško Ničić.

Početak izgradnje fabrike Ničić je najavio za kraj marta 2020. godine u industrijskoj zoni zapad kod trafo-stanice na putu Zvezdan-Zaječar, na površini od nekih 6 hektara.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić najavio je da će obuka prvih 200 do 300 radnika koji će početi da rade u kompaniji „Aptiv“ početi već posle Srpske Nove godine u prostoru fabrike „Timočanka“, bivšeg Inkubator centra.

Prema Ničićevim najavama, kancelarije kompanije „Aptiv“ koje će se baviti isključivo zapošljavanjem novih radnika biće otvorene i u Boru, Knjaževcu i Negotinu, a dve i u Zaječaru.

Kompanija Aptiv je 2015. godine otvorila prvu fabriku u Novom Sadu (sada ima 2 pogona u Novom Sadu) i jedan u Leskovcu (5.000 zaposlenih u dva grada).

Aptiv proizvodi električne instalacije za vozila različitih marki širom Evrope. U Srbiji, kupci Aptiva su “Volvo”, “Jaguar” i “Daimler”.

Sedište ove britanske firme je Dablinu, posluje u 45 zemalja sveta i zapošljava 147.000 radnika.

Za sada nisu pozanti uslovi koji bi važili za radnike koji bi iz Bora svakodnevno putovali u Zaječar.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO nove Elektrolize] Ministar privrede: Ziđin trostruko premašio obaveze investiranja u nekadašnji RTB

Ist Media

Otvoren novi MAXI SUPERMARKET u Boru

Ist Media

Ziđin se pohvalio: Na rafinaciji ugrađena visokotehnološka oprema, nema zagađenja i teškog fizičkog rada

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X