APTIV najavio otvaranje fabrike u Zaječaru, a traži radnike i u Boru, Knjaževcu i Negotinu

2830 4
Aptiv

BOR, (IST Media, foto: Facebook) Kompanija „Aptiv“ u Boru sledeće nedelje organizuje DANE OTVORENIH VRATA, i svi zainteresovani za posao u novoj fabrici čija se izgradnja očekuje u Zaječaru, mogu sa sobom da ponesu CV.

„Dani otvorenih vrata“ biće organizovani u Muzičkoj školi „Miodrag Vasiljević“ u sledećim terminima:

PONEDELjAK 10. februar u 18 sati,
UTORAK 11. februar u 11, 15 i 18 sati,
SREDA 12. februar u 11 sati;

Kako se navodi u pozivu dostavljenom medijima, Aptiv je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije.

Svoj CV (biografiju) možete poslati na [email protected] ili se isti može popuniti na licu mesta. Sve informacije se mogu dobiti i na broj telefona 069/88-93-811

Memorandum o razumevanju koji predviđa da u Zaječaru bude otvorena fabrika „Aptiv“, potpisana je 23. decembra prošle godine u ime Vlade Srbije ministar privrede Goran Knežević i u ime grada Zaječara gradonačelnik Boško Ničić.

Početak izgradnje fabrike Ničić je najavio za kraj marta 2020. godine u industrijskoj zoni zapad kod trafo-stanice na putu Zvezdan-Zaječar, na površini od nekih 6 hektara.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić najavio je da će obuka prvih 200 do 300 radnika koji će početi da rade u kompaniji „Aptiv“ početi već posle Srpske Nove godine u prostoru fabrike „Timočanka“, bivšeg Inkubator centra.

Prema Ničićevim najavama, kancelarije kompanije „Aptiv“ koje će se baviti isključivo zapošljavanjem novih radnika biće otvorene i u Boru, Knjaževcu i Negotinu, a dve i u Zaječaru.

Kompanija Aptiv je 2015. godine otvorila prvu fabriku u Novom Sadu (sada ima 2 pogona u Novom Sadu) i jedan u Leskovcu (5.000 zaposlenih u dva grada).

Aptiv proizvodi električne instalacije za vozila različitih marki širom Evrope. U Srbiji, kupci Aptiva su „Volvo“, „Jaguar“ i „Daimler“.

Sedište ove britanske firme je Dablinu, posluje u 45 zemalja sveta i zapošljava 147.000 radnika.

Za sada nisu pozanti uslovi koji bi važili za radnike koji bi iz Bora svakodnevno putovali u Zaječar.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 4 comments

 1. Ljudi,Aptiv je u Novom Sadu 4 godine,ceo Novi Sad je prošao kroz tu firmu i sada dovlače ljude sa 50-60km udaljenosti.
  Uslovi su loši,svakodnevno radnici pa i šefovi daju otkaze a svaki dan dovlače gomilu novih radnika.
  Svaki dan je vika,dreka,zajebavanje,pretnje,odbijanje od plate…itd
  Moj savet je ako imate malo pameti i mozga ne idite.

  Reply
  1. Strasno je 😯 raditi u takvoj firmi….bez kamera( ne odgovaraju za obijanje vasih ormarica tj . Kradju vasih licnih ili materijalnih stvari ) i gde svako od pretpostavljenih moze sve ( vika,dreka,vredjanje itd ) Gde je firma u rodbinskom svojstvu ( svi su neki rod,kumovi,prijatelji itd ) gde ne vredi diploma,gde lece kompleks nize vrednosti,gde mozete ili ( sami odlucite zbog svoje phihe ) dati-dobiti otkaz…Dobijete resenje za stalno koje je bezvredno jer cete u medjuvremenu dobiti otkaz ili ga sami dati.

   Reply
 2. Strasno je 😯 raditi u takvoj firmi….bez kamera( ne odgovaraju za obijanje vasih ormarica tj . Kradju vasih licnih ili materijalnih stvari ) i gde svako od pretpostavljenih moze sve ( vika,dreka,vredjanje itd ) Gde je firma u rodbinskom svojstvu ( svi su neki rod,kumovi,prijatelji itd ) gde ne vredi diploma,gde lece kompleks nize vrednosti,gde mozete ili ( sami odlucite zbog svoje phihe ) dati-dobiti otkaz…Dobijete resenje za stalno koje je bezvredno jer cete u medjuvremenu dobiti otkaz ili ga sami dati.

  Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X