Ambulanta “Rudar” od decembra na novoj lokaciji

288 0

ambulanta rudarBOR, (IST Media) Ambulanta “Rudar” na Drugom kilometru u Boru biće od decembra premeštena na novu lokaciju i, kako prenosi RTV Bor, biće u sklopu apoteke na Drugom kilometru.

 

Dom zdravlja i lokalna samouprava u saradnji sa ustanovom Apoteka Bor započeli su renoviranje apoteke na Drugom kilometru u sklopu koje će, po završetku radova, biti i ambulanta “Rudar”. 

 

Renoviranje bi trebalo da bude završeno do 1. decembra ove godine.

 

Ambulanta “Rudar” i dalje nesmetano radi i biće na istoj lokaciji do kraja novembra.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Čarobnjak iz Oza u Zaječaru

Piše - 6. December 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Međunarodni pozorišni festival za decu “Čar čar ZajeČAR” nastavljen je komadom “Čarobnjak iz Oza” u…

There are 1 comments

  1. Kako nije sramota vodeće političare Bora da, u predizbornoj kampanji, veličaju otvaranje ambulante “Rudar” u onom bunkeru, a već duže od godinu dana radita ambulanta. U tom bunkeru niti ima prirodne svetlosti niti vazduha, te preti opasnost da se uguše lekari, sestre i pacijenti. Oni se pretrgli sa investicijama od 300.000 dinara. Zamajavanje građana i njihovo slikanje za javnost, kao i troškove za njihovo obezbeđivanje, više koštaju. Tamo gde se dohvati Sosa, “trava” ne raste. Monumentalno mu je delo uništavanje RTB Bor (zatvorena je kompletna prerađivačka industrija u Boru, a ostala je proizvodnja kao što je bila daleke 1938. godine), kadrove i radnu snagu. Od nekada 25.000 radnika u RTB Bor, sada je ta cifra degradirana na 5.000 zapošljenih. Urušavanje RTB Bor i opštine Bor, pod palicom Sose, se nastavlja, te i država više nije u stanju da ispravi te greške.

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X