Ambulanta „Rudar“ od decembra na novoj lokaciji

346 0

ambulanta rudarBOR, (IST Media) Ambulanta „Rudar“ na Drugom kilometru u Boru biće od decembra premeštena na novu lokaciju i, kako prenosi RTV Bor, biće u sklopu apoteke na Drugom kilometru.

 

Dom zdravlja i lokalna samouprava u saradnji sa ustanovom Apoteka Bor započeli su renoviranje apoteke na Drugom kilometru u sklopu koje će, po završetku radova, biti i ambulanta „Rudar“. 

 

Renoviranje bi trebalo da bude završeno do 1. decembra ove godine.

 

Ambulanta „Rudar“ i dalje nesmetano radi i biće na istoj lokaciji do kraja novembra.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Kako nije sramota vodeće političare Bora da, u predizbornoj kampanji, veličaju otvaranje ambulante „Rudar“ u onom bunkeru, a već duže od godinu dana radita ambulanta. U tom bunkeru niti ima prirodne svetlosti niti vazduha, te preti opasnost da se uguše lekari, sestre i pacijenti. Oni se pretrgli sa investicijama od 300.000 dinara. Zamajavanje građana i njihovo slikanje za javnost, kao i troškove za njihovo obezbeđivanje, više koštaju. Tamo gde se dohvati Sosa, „trava“ ne raste. Monumentalno mu je delo uništavanje RTB Bor (zatvorena je kompletna prerađivačka industrija u Boru, a ostala je proizvodnja kao što je bila daleke 1938. godine), kadrove i radnu snagu. Od nekada 25.000 radnika u RTB Bor, sada je ta cifra degradirana na 5.000 zapošljenih. Urušavanje RTB Bor i opštine Bor, pod palicom Sose, se nastavlja, te i država više nije u stanju da ispravi te greške.

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X