Društvo

Ambasador Kine u poseti rudniku Čukaru Peki

13 U niskopu rudnika Cukaru Peki Zijin mining ambasador

 

Ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji Li Ming, u okviru posete kompanijama Ziđin Majning koje posluju u Boru, posetio je Srbija Ziđin Majning i pogone rudnika Čukaru Peki, gde je zaključio da zajedno sa Srbija Ziđin Koper daju značajan doprinos ekonomskom i društvenom razvoju Republike Srbije i predstavljaju važan projekat u okviru saradnje Srbije i Kine.

16 U flotaciji rudnika Cukaru Peki Zijin mining

Srbija Ziđin Majning i Srbija Ziđin Koper, su liderske kompanije. Veoma sam srećan što je proizvodnja stabilna i jaka, pa želim da ohrabrim kompanije da još više doprinose našim bilateralnim odnosima i tesno sarađuju sa srpskim kolegama za dobrobit lokalne zajednice.  Ziđin, kao svetski poznata korporacija, igra pozitivnu i važnu ulogu u obezbeđivanju velikog broja radnih mesta, kako kroz zapošljavanje, tako i kroz podršku i saradnju sa domaćim preduzećima. Veoma mi je drago da vidim da su srpski i kineski zaposleni zadovoljni i nasmejani, da grade dobre, prijateljske odnose i konstantno uče kroz rad, istakao je prilikom ove posete Li Ming.

mining ambasador Li Ming

Ambasador je istakao da je Ziđin simbol velikog i jakog prijateljstva Kine i Srbije i izrazio nadu da će u narednim godinama biti još više zajedničkih projekata.

On je zaposlenima i rukovodstvu obe kompanije poželeo mnogo sreće u godini Zmaja i nova dostignuća i podvige.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Počela izgradnja novog dečjeg vrtića – Od iduće godine bez liste čekanja za upis dece

Ist Media

KONAČNO: Bolnica u Majdanpeku dobila uređaj za sterilisanje hirurških instrumenata i opreme

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X