Ambasada Grčke potvrdila za YUTU: Cene su iste, situacija redovna, slobodno letujte

322 0

BEOGRAD (IST Media) U kontaktu sa Ambasadom Republike Grčke u Beogradu i Turističkom organizacijom Grčke, Nacionalna asocijacija turističkih agencija (YUTA), dobila je odgovor da je u toj zemlji redovna situacija, da nije bilo poskupljenja usluga i da u ovom trenutku nema razloga za odustajanje od letovanja.

 

grcka

 

 

“Obaveštavamo one koji trenutno posećuju ili one koji će posetiti Grčku, da se mere ograničenja prometa kapitala koje je postavila vlada Grčke ne odnose na one koji žele da obavljaju transakcije ili povlačenje novca iz bankomata, koristeći debitne ili kreditne kartice izdate u inostranstvu, navodi se u saopštenju koje  su potpisali Ministarstvo finansija, infrastrukture, pomorstva i turizma obaveštava građane oko turizma u grčkoj kao i turiste koji se nalaze ili planiraju da posete našu zemlju.

 

 

“Dodatno, napominjemo da su postojeće zalihe goriva sasvim dovoljne, kao i da postoji mnoštvo ostalih proizvoda i usluga, koje obezbeđuju uravnoteženi život njenim gostima u urbanim sredinama, kao i u unutrašnjosti i na ostrvima”, navodi se dalje u odgovoru YUTA-i.

 

 

Grčka i dalje garantuje za visoki kvalitet usluga koje pruža svojim posetiocima, koje su je i postavile među vrhunska turistička odredišta u svetu.

 

 

Zamenik ministra turizma, Elena Kountoura, kao član vlade Grčke, navodi da turizam Grčke ostaje među prvim izborima njenih posetioca. Na naše turiste koji se već nalaze ovde ali i na one koji planiraju da dođu, događaji neće uticati, i oni mogu da nastave da uživaju u letovanju u Grčkoj bez apsolutno ikakvih problema.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X