AMADEUS BEND: SNS ima snagu i energiju za bolji život građana

1944 0

DONJI MILANOVAC, (IST Media)  Pred više stotina obožavaoca, Amadeus bend je nastupao i u Donjem Milanovcu. Nakon pozdravnog govora Dejana Vagnera, nosioca liste SNS na predstojećim lokalnim izborima 7. septembra, bend je nastup počeo pesmom „Moja je zemlja“.

 Amadeus bend u Milanovcu (7)

 

Za nas nije bitno da li je grad veliki ili mali, pevamo gde god nas pozovu. U vreme kada smo snimali pesmu „Moja zemlja“, kada smo radili taj koncert na Adi Ciganliji, jedini nas je podržao i dao vetar u leđa Aleksandar Vučić, mi to ne zaboravljamo i tu smo da im pružimo podršku“, kaže Aleksandar Stanimirović, klavijaturista benda.

 

Amadeus bend u Milanovcu (1)

 

Ovu pesmu Amades bend posvetio je promociji pravih vrednosti države i, kako kažu, prezadovoljni su što je ona postala himna policije i ženske košarkaške reprezentacije.

 

Amadeus bend u Milanovcu (3)

 

Tom pesmom smo hteli da uradimo jedno dobro delo a to je da promovišemo vrednosti naše države, kao što je MUP Srbije, koji danas otkriva ratne zločince. Mi smo promovisali Žandarmeriju, i drago mi je što mala deca sada žele da budu policajci. Posebno nam je drago što su tu pesmu uzeli mnogi za himnu, poput ženske košarkaške reprezetnacije, i policija“, dodaje Aleksandar.

 

Amadeus bend u Milanovcu (4)

 

Amadeus bend je u Donjem Milanovcu promovisao novu pesmu „Žurka“ koju su nedavno izdali.

Pesma „Žurka“ je izašla pre nešto manje od mesec dana i sad radimo promociju, a pripremamo i novu pesmu koja će izaći uskoro“, kaže Bojan Tasić Džaja, pevač benda.

 

Amadeus bend je ovih dana na promotivnoj turneji, a Džaja nam je ekskluzivno otkrio kakve sve poklone dobijaju od obožavateljki.

 

Amadeus bend u Milanovcu (5)

 

Lepa strana našeg posla je što nam obožavateljke stalno donose poklone i to nam je jako slatko. Mi ne gledamo materijalnu vrednost, oni su nama podjednako vredni, dobijamo razne medvediće, lutkice i brushaltere“, otkrio nam je Džaja, poručujući svima da SNS ima posebnu snagu i energiju kojom će omogućiti bolji život.

 

Prepoznajemo energiju i pokretačnu snagu koja je dugo trebala našoj zemlji i to podržavamo. Snaga energija i volja za životom i boljim sutra je ono što svi trebaju da podrže i prepoznaju kod Srpske napredne stranke“, rekao je Džaja.

 

Amadeus bend u Milanovcu (2)

 

Amadeus bend će veliki koncert održati i u Majdanpeku, u Gradskom parku u nedelju 24. avgusta sa početkom u 21h. 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X