Aleksandar Veliki i vladari patuljci

338 0

 

Da li ste znali da je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić ujedno i dopisnik i fotograf negotinskog medija MBportal, odnosno televizije „TV trans“?

Ova televizija na svom portalu objavljuje propagandne tekstove borskih vladara, a kao svoj izvor i fotografa navode upravo gradonačelnika Bora, koji je TV trans kroz sufinansiranje medija iz budžeta grada častio preko kvazi-komisija sa 1,1 milion dinara.

Verovatno nikada nećemo saznati da li gradonačelnik za medijsko izveštavanje prima honorar, ili mu je dopisništvo TV trans potrebno isključivo za lični marketing.

Iako tim potezima uzalud troši energiju, jer da je njegovo ime na izbornom listiću (a ne ime onog drugog Aleksandra) teško da bi mu marketing pomogao da se dokopa i pozicije člana saveta mesne zajednice, zanimljivo je da hvalospeve o sebi Milikić plasira na originalan način. Verovatno je jedini gradonačelnik u Srbiji koji se ne libi da i sam to potvrdi na primerima. A ima ih više, i možete ih pratiti na sledećim linkovima 1, 2, 3, 4 (ili bar dok se ne uklone).

I našoj redakciji zaista ne bi smetalo to što se borski gradonačelnik angažovao i kao medijski radnik, da se u svojoj zanesenosti samovlade nije toliko drznuo da zabrani svim članovima gradske vlade i direktorima javnih preduzeća i ustanova gostovanje u live stream debatama „3600 korisnih sekundi“ na kojima se raspravlja o pitanjima bitnim za sve građane, dakle, za sve koji plaćaju porez da bi novopečeni Boranin primio platu. I njegovi saradnici pride.

E, a kada je reč o tim saradnicima, želimo da ih priupitamo da li imaju planove čime će se baviti kada im glavnokomandujući zglajzne sa vrha? Kako će u oči sutra pogledati komšije, decu, članove porodica.

Beskičmenjaštvo, udvorištvo i strah će im se obiti o glavu, a onaj ko ih je na to „navukao“ sebi je verovatno napravio lepu odstupnicu a to neće biti u TV Trans. Garant.

Bojkotom našeg medija Milikić nam ne čini štetu, čini štetu svima Boranima koji već jednom treba da mu vide leđa. Jer, videli smo leđa mnogim čelnicima grada. Oni nama nikad.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X