Ako si mlad a imaš ideju za biznis, prijavi se za podršku u osnivanju start-up kompanije

123 0
Pretvori ideju u svoj prvi biznis1

 

Mlade osobe od 15 do 30 godina imaju priliku da prijave sebe ili svoj tim za učešće u programu “Pretvori ideju u svoj prvi biznis”, koji je osmišljen tako da pomogne mladima koji “kreću od nule”, odnosno imaju samo ideju koju žele da razviju i osnuju svoju prvu kompaniju.

Kako je najavljeno danas, tim stručnjaka provešće buduće preduzetnike kroz sve aspekte izgradnje biznisa, izbora najboljeg poslovnog modela, pronalaženja izvora finansiranja i testiranja različitih marketinških pristupa.

Poslednji deo programa posvećen je savladavanju administrativnih procedura za registraciju kompanije kroz koje će učesnici programa zajedno i “na terenu” proći sa mentorima.

Prijava se šalje na [email protected] do 15. jula u 23:59h. a program je otvoren za sve mlade koji su motivisani i posvećeni razvijanju svoje poslovne ideje.

Više o samom konkursu i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na linku OVDE.

Program “Pretvori ideju u svoj prvi biznis” deo je projekta “Omladina Balkana: Povezivanje obrazovanja, veština i mogućnosti za partnerstvo u regionalnim praksama zapošljavanja” koji finansira Evropska unija a sprovodi se u šest zemalja zapadnog Balkana pod koordinacijom organizacije “Dostignuća mladih u Srbiji”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X