Advokat Boranke demantuje optužbe: Anđela nije hapšena zbog prostitucije

914 0

prostitucijaU svetlu akcije beogradske policije, koja je zbog prostitucije privela više osoba, današnji Blic navodi i ime Boranke Anđele M. koja je, navodno, uhapšena zbog tog krivičnog dela.

 

Izvor Blica kaže da je identifikovano prvih pet devojaka, koje su uhapšene u petak.

 

“One su u nadležnosti prekršajnih sudova. Očekuje se da će biti privedeno još nekoliko devojaka koje su radile kao prostituke, čim se identifikuju iza nadimaka i brojeva koji su nađeni u računarima. Nije postojao nikakav vid reklame, kao u drugim slučajevima gde se prostitutke predstavljaju kao plesačice ili maserke. Rađeno je isključivo po preporuci”, rekao je izvor „Blica“.

 

Od pet privedenih devojaka, među kojima je Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i još jedna devojka bile su osuđene na kaznu od osam dana zatvora. Međutim, ta presuda je ukinuta po žalbi njihovog branioca Danila Nikolića i sudiće im se ponovo.

 

Advokat Boranke Željko Ristić, u pismu „Blicu“ opovrgava informacije da je njegova klijentkinja privođena u slučaju prostitucije.

 

„U štampanom izdanju ‘Blica’ od 27. decembra 2014. objavili ste članak ‘Kako se branila Mimi Oro – Samo ne u zatvor, vidite kako sam lepa’. U izdvojenom tekstu, u okviru istog članka, neovlašćeno – bez dozvole je objavljena fotografija moje klijentkinje, sa tekstom pod naslovom „Anđela odmah platila“, a u tekstu se neistinito navodi da je i moja klijentkinja bila predmet akcije policije, da je lišena slobode, a potom puštena. Naime, Anđela ni na koji način nije povezana sa ‘aferom’ o kojoj u spornom tekstu pišete, niti je lišavana slobode, a još manje priznala bilo kakvo (prekršajno ili krivično) delo“, navodi advokat Ristić.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

policija bor

Nožem napala muža

Posted by - 1. septembra 2023. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (1986) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da…
X