Zaradi NIKON DSLR foto aparat! Još tri dana do kraja konkursa

629 0

Kako izgleda ženska solidarnost? Kojoj ženi se divite? Sa kakvim preprekama se žene suočavaju? Kako žene menjaju svet? Kakve su predrasude o ulozi žena u društvu? Kako Vi vidite ženu i porodicu? A ljubav? Nasilje? Jesu li žene uvek plaćene za svoj rad? Za kakav rad nisu? Jesu li žene jednake ili su diskriminisane? 

 

 

Ako na neko od navedenih pitanja odgovorite svojom fotografijom, možete da osvojite Nikon DLSR profesionalnu kameru, Nikon kompakt foto-aparat ili paket knjiga, kao i da svoje autorsko delo učinite delom izložbe koja će obići deset gradova, od Novog Sada do Prizrena. Važna nam je poruka koju želite da prenesete, a kvalitet same fotografije i nije toliko bitan. Žiri će činiti predstavnici misija OEBS-a, fotografi iz Beograda i Prištine i predstavnice Alumni mreže.

 

Konkurs je otvoren za sve, bez obzira na rod, godine starosti ili etničku pripadnost i dostupan je na tri jezika: srpskom, albanskom i engleskom.

 

Pošaljite nam svoje fotografije sa naslovom i kraćim opisom, porukom ili sloganom (dužine do pet rečenica) zajedno sa svojim ličnim podacima (ime, adresa, broj telefona, imejl i par reči o sebi) na našu imejl adresu [email protected] do 5. juna 2017. Možete poslati najviše tri fotografije.

 

Ono što je zajedničko za sve alumnistkinje mreže Dijaloga za mlade žene jeste shvatanje da, uprkos svim porukama koje dobijamo iz zajednice i posebno iz medija, mi ipak imamo mnogo više zajedničkog nego što se na prvi pogled može videti i mnogo više toga što nas povezuje nego onoga što nas razdvaja. Imamo i dobre uzore, kako jake žene iz Follow Us inicijative koje su odvažne da vode dijalog i kada muškarci za to nisu spremni, tako i naše majke, bake, prve komšinice, koleginice koje su nam pomogle da vidimo svet nekim drugim očima, ali i muškarce koji su zaista spremni na to da budemo jednaki. Upravo je to poruka koju želimo da prenesemo: zajedno možemo da menjamo svet.

 

Slanjem fotografija svi učesnici konkursa izjavljuju da su fotografije njihova intelektualna svojina i da prihvataju da njihovi radovi budu izloženi tokom „Karavan dijaloga“ kao i da budu objavljene u promotivne svrhe. Mreža alumnistkinja Akademije dijaloga ne snosi nikakvu odgovornost za fotografije učesnika konkursa. Nagrade se neće dodeliti onima koji postupaju suprotno svim navedenim prihvaćenim pravilima konkursa.

 

Alumni mreža Akademije dijaloga za mlade žene

Alumni mreža okuplja mlade žene iz Beograda i Prištine, sa ciljem osnaživanja dijaloga između dve zajednice. Akademija je deo Follow Us inicijative koju čine istaknute političarke i aktivistkinje iz Beograda i Prištine. Inicijator i fasilitator Akademije i Inicijative je Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X