(22.11.) Zbog radova na toplovodu više prekida grejanja, uskoro grejanje u I.L.Ribara

253 0

Zbog radova na sanaciji pucanja vrelovodne mreže na lokaciji kod Doma kulture, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije na sledećim adresama: Nikole Pašića, Dimitrija Тucovića, Albanske spomenice, Timočke bune, Filipa Filipovića, Vase Pelagića, Čoka Boruluj i Boška Buhe.

 
Radnici JKP Toplane Bor su na terenu tako da su radovi u toku.

 

Zbog radova na saniranju proboja na vrelovodnoj mreži kod zgrade PU Bor (SUP Bor), došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike daljinskog grejanja, u delovima ulica Đ. Vajferta, V. Karadžića, Đ. Đakovića, Šistekova i Trg oslobođenja. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se u popodnevnim satima.

 

Toplana obaveštava i sve korisnike daljinskog grejanja koji su isporuku toplotne energije dobijali preko toplotne podstanice koja se nalazila u ulici Ivo lole Ribara 21 (stara škola 3.Oktobar), da su danas započeti radovi na rekonstrukciji podstanice.

 

Ako rekonstrukcija toplotne podstanice bude urađena po planiranoj dinamici i ne dođe do nepredvidivih problema u radu, korisnici daljinskog grejanja mogu očekivati redovnu isporuku toplotne energije već u dane vikenda koji je pred nama.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X