Servisne informacijeНекатегоризовано

(22.11.) Zbog radova na toplovodu više prekida grejanja, uskoro grejanje u I.L.Ribara

Zbog radova na sanaciji pucanja vrelovodne mreže na lokaciji kod Doma kulture, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije na sledećim adresama: Nikole Pašića, Dimitrija Тucovića, Albanske spomenice, Timočke bune, Filipa Filipovića, Vase Pelagića, Čoka Boruluj i Boška Buhe.

 
Radnici JKP Toplane Bor su na terenu tako da su radovi u toku.

 

Zbog radova na saniranju proboja na vrelovodnoj mreži kod zgrade PU Bor (SUP Bor), došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike daljinskog grejanja, u delovima ulica Đ. Vajferta, V. Karadžića, Đ. Đakovića, Šistekova i Trg oslobođenja. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se u popodnevnim satima.

 

Toplana obaveštava i sve korisnike daljinskog grejanja koji su isporuku toplotne energije dobijali preko toplotne podstanice koja se nalazila u ulici Ivo lole Ribara 21 (stara škola 3.Oktobar), da su danas započeti radovi na rekonstrukciji podstanice.

 

Ako rekonstrukcija toplotne podstanice bude urađena po planiranoj dinamici i ne dođe do nepredvidivih problema u radu, korisnici daljinskog grejanja mogu očekivati redovnu isporuku toplotne energije već u dane vikenda koji je pred nama.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje od 20. do 24. aprila

Ist Media

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za četvrtak (18. april)

Ist Media

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za četvrtak i petak (11. i 12. april)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X