(22.11.) Zbog radova na toplovodu više prekida grejanja, uskoro grejanje u I.L.Ribara

226 0

Zbog radova na sanaciji pucanja vrelovodne mreže na lokaciji kod Doma kulture, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije na sledećim adresama: Nikole Pašića, Dimitrija Тucovića, Albanske spomenice, Timočke bune, Filipa Filipovića, Vase Pelagića, Čoka Boruluj i Boška Buhe.

 
Radnici JKP Toplane Bor su na terenu tako da su radovi u toku.

 

Zbog radova na saniranju proboja na vrelovodnoj mreži kod zgrade PU Bor (SUP Bor), došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike daljinskog grejanja, u delovima ulica Đ. Vajferta, V. Karadžića, Đ. Đakovića, Šistekova i Trg oslobođenja. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se u popodnevnim satima.

 

Toplana obaveštava i sve korisnike daljinskog grejanja koji su isporuku toplotne energije dobijali preko toplotne podstanice koja se nalazila u ulici Ivo lole Ribara 21 (stara škola 3.Oktobar), da su danas započeti radovi na rekonstrukciji podstanice.

 

Ako rekonstrukcija toplotne podstanice bude urađena po planiranoj dinamici i ne dođe do nepredvidivih problema u radu, korisnici daljinskog grejanja mogu očekivati redovnu isporuku toplotne energije već u dane vikenda koji je pred nama.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Bez vode deo naselja Kraljevica

Piše - 5. October 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Deo zaječarskog naselja Kraljevica kod dečijeg obdaništa je bez vode zbog pucаnjа vodovodne cevi u…

Srbija korak bliže EU

Piše - 2. March 2012. 0
Srbija je od 2. marta zvanično kandidat za EU. Tu odluku, koja se očekivala u decembru ali je odložena zbog…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X