UncategorizedНекатегоризовано

22.09. U Clubu 69 – bend United Kindom of Tzarina

Bend koji je osvojio prvo mesto ove godine na Nisomniji, gostuje ovog vikenda kod nas za vas. Očekuje vas pregršt obrada i autorskih pesama koje su zadovoljile i osvojile uši mnogih.

ULAZ SLOBODAN

 

Aleksandar Đorđević – Vocals

Predrag Živančević – Guitars

Srđan Petrović – Guitars

Dalibor Stojanović – Bass

Ivan Stojković – Drums

 

Biografija -Bend je zvanično oformljen decembra 2010 godine u Sokobanji gde je i sada stacioniran a prvu svirku je imao nedugo zatim pred novu 2011 godinu u lokalnom rok klubu, ali da krenemo ispočetka. Perspektivni i životom indukovani pesnik i gitarista Srđan Petrović je 2007 godine snimio prve delove nekih od pesama u akustičnim verzijama i otpočeo svoj one men band projekat svirajući po klubovima u Sokobanji.

 

U nekom trenutku, Srdjan odlučuje da prestane da se bavi muzikom, ali…bas tih dana Aleksandar Đorđević (današnji pevač benda) poziva Srdjana da otpocnu saradnju i ubrzo se okuplja postava UKT a kakvu danas znamo.

 

Tada kreće intenzivniji rad na stvaranju autorski pesama, pod uticajem takozvanog Seatle sounda bend teži ka tom nekom grunge stoner zvuku i naravno mnoge pesme dobijaju drugačiju formu u odnosu na zadate tekstove i muziku u čemu su učestvovali svi članovi benda. Od tada bend redovno nastupa uživo i dobija podršku od nekih novih dečaka i devojčica, ali i onih malo starijih koji su uspeli da pronađu delić sebe u našim pesmama.

 

https://www.facebook.com/pages/UKT/282943075091438

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

The Last Word Information To Vietnamese Wedding brides

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X