22.09. U Clubu 69 – bend United Kindom of Tzarina

319 0

Bend koji je osvojio prvo mesto ove godine na Nisomniji, gostuje ovog vikenda kod nas za vas. Očekuje vas pregršt obrada i autorskih pesama koje su zadovoljile i osvojile uši mnogih.

ULAZ SLOBODAN

 

Aleksandar Đorđević – Vocals

Predrag Živančević – Guitars

Srđan Petrović – Guitars

Dalibor Stojanović – Bass

Ivan Stojković – Drums

 

Biografija -Bend je zvanično oformljen decembra 2010 godine u Sokobanji gde je i sada stacioniran a prvu svirku je imao nedugo zatim pred novu 2011 godinu u lokalnom rok klubu, ali da krenemo ispočetka. Perspektivni i životom indukovani pesnik i gitarista Srđan Petrović je 2007 godine snimio prve delove nekih od pesama u akustičnim verzijama i otpočeo svoj one men band projekat svirajući po klubovima u Sokobanji.

 

U nekom trenutku, Srdjan odlučuje da prestane da se bavi muzikom, ali…bas tih dana Aleksandar Đorđević (današnji pevač benda) poziva Srdjana da otpocnu saradnju i ubrzo se okuplja postava UKT a kakvu danas znamo.

 

Tada kreće intenzivniji rad na stvaranju autorski pesama, pod uticajem takozvanog Seatle sounda bend teži ka tom nekom grunge stoner zvuku i naravno mnoge pesme dobijaju drugačiju formu u odnosu na zadate tekstove i muziku u čemu su učestvovali svi članovi benda. Od tada bend redovno nastupa uživo i dobija podršku od nekih novih dečaka i devojčica, ali i onih malo starijih koji su uspeli da pronađu delić sebe u našim pesmama.

 

https://www.facebook.com/pages/UKT/282943075091438

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X