Zoran Kušljugić – Kušlja na čelu OFK Bor. Ne zna se da li je neko namerno sabotirao klub

22 0

BOR, (Saša Trifunović, IST Media) Da li je ubacivanjem igrča sa dva žuta kartona u meč koji ni o čemu nije odlučivao, neko iz uprave OFK Bora sabotirao prelazak ovog kluba u viši rang takmičenja, ili je reč samo o nemarnosti i neodgovornosti pojedinaca, ljubitelji fudbala u Boru možda nikada neće saznati.

 

FK_Bor featuredIpak, svi pravi ljubitelji najpopularnije sporedne stvari na svetu u Boru su ogorčeni ovakvom neozbiljnošću, jer su napori da se nekada ugledni prvoligaš, iz najnižeg ranga približi elitnom takmičenju, preko noći pali u vodu.

 

Iz tog razloga, predsednik OFK Bor Milinko Živković, odlučio je da smeni kompletnu upravu kluba. Smenjeni su komesar za bezbednost (Isa Jašarević), tehnički  sekretar kluba (Nebojša Jovanović) i generalni sekretar (Buca Poledica), sportski direktor (Dejan Stanković) i trener kluba (Rajko Mitić).

 

„Da bi spaslila čast i moralno je da se posle ovakvih propusta kazni uprava davanjem ostavki svih nadležnih u klubu ne ulazeći u detalje ko je manje ili više kriv za nastalu situaciju. Odluka je doneta u interesu kluba a ne pojedinca“, naveo je u obrazloženju predsednik kluba i republički poslanik SNS, Milinko Živković.

 

On se, međutim, ne osvrće na to da li kao predsednik OFK Bor snosi odgovornost za ovaj propust, jer je bio a čelu uprave, pa će ostati u klubu u pokušaju da naredne sezone ispuni očekivanja ljubitelja fudbala u Boru.

 

Živković je obavestio javnost da će mu privremeno u vođenju kluba pomoći Zoran Kušljugić – Kušlja, koga je okarakterisao kao „velikog zaljubljenika u fudbal i prijatelja OFK Bora“.

 

0713_Saopstenje_OFK

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Fudbal: Opet remi OFK Bora

Piše - 23. October 2012. 0
BOR, (Ist Media, Dragan Popaz) Tim OFK Bora remizirao je minulog vikenda pred domaćim navijačima 0:0 protiv ekipe „Ozrena“ iz…

Najava za 31.01.2012.

Piše - 25. January 2012. 0
Povodom Nacionalnog dana bez duvanskog dima, Zdravstveni centar u Boru organizovaće 31. januara u 9 sati u holu Maksi diskonta…

Od majstora do majstora

Piše - 12. May 2016. 0
Piše: Sesar Antonio Molina   Srpski šnajder koji sanja da upozna Amansija Ortegu. Radomir Ranković, koji živi u malom mestu…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X