Zatražite besplatnu pravnu pomoć u kancelariji Pokreta slobodnih građana

331 0

 

BOR (IST Media, Aleksander Ilić, S.T. foto: Ist Media) U Boru je otvorena kancelarija Pokreta slobodnih građana, u kojoj će se Boranima jednom nedeljno pružati besplatna pravna pomoć.

 

To je prva kancelarija u Borskom i Zaječarskom okrugu ovog pokreta koji predvodi bivši zaštitnik građana – Saša Janković, a nalazi se u Novom gradskom centru, na adresi Radnička 22.

 

“Otvaranjem kancelarija širom Srbije pa i u Boru, mi simbolično oslobađamo Srbiju. Verujem da građani Bora imaju razloga da očekuju bolju, kvalitetniju i pošteniju vlast. U Boru im nudimo ljude koji treba da pokažu da svaka vlast nije ista, da može da se živi pristojno, da zakoni važe za sve i da postoji odgovornost”, rekao je Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana.

 

Poverenik Pokreta slobodnih građana za borski i zaječarski okrug, Snežana Tasov, najavila je da će kancelarija u Boru jednom nedeljno biti otvorena za građane, kojima će se pružati besplatni pravni saveti.

 

“Bićemo otvoreni za sve one koji kroz zvanične državne institucije nisu mogli da ostvare svoja prava, a smatraju da su na bilo koji način oštećeni. Danas je savet kod advokata skup, zastupanje pred sudom takođe, mnogi građani nemaju te finansije da plate i zato smo mi tu za njih”, rekla je Snežana Tasov.

 

Prilikom otvaranja kancelarije Pokreta slobodnih građana u Boru prisutni su mogli i da potpišu peticiju podrške Boranki Mariji Šutulović, kojoj je Centar za socijalni rad u Boru nedavno oduzeo dete. O borbi Marije Šutulović, danas pišu i brojni korisnici društvenih mreža, a peticiju i vi možete potpisati online na linku OVDE

 

Peticiju podrške Mariji Šutulović je potpisao veliki broj Borana

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Nišville

Slične vesti

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

X