U Krepoljinu otvorena kancelarija predsednika opštine Žagubica

173 0

ŽAGUBICA, (IST Media) U Krepoljinu u opštini Žagubica, danas je otvorena kancelarija predsenika opštine, u kojoj će jednom nedeljno predsednik opštine Safet Pavlović razgovarati sa meštanima kako bi se poboljšala komunikacija, i čuli predlozi i primedbe radi poboqšanja kvaliteta života.

 


krepoljin kancelarija

 

Na ovaj način poboljšaće se komunikacija sa izvršnom vlasti, koja će iz “prve ruke” moći da čuje koji su to problemi na koje treba obratiti pažnju i rešiti ih na opšte zadovoljstvo.

 

U kancelariji, koja se nalazi u nedavno uređenom objektu Doma kulture u Krepoljionu, jednom nedeljno predsednik opštine Safet Pavlović će razgovarati sa sugađanima.

 

dom kulture krepoljin

Dom kulture je sređen za višenamensku upotrebu

 

Meštani naselja Bliznak, Medveđica, Krupaja, Milanovac, Sige i Osanice, od sada više neće morati da putuju u 40 kilometara udaljenu Žagubicu kako bi se sastali sa prvim čovekom te opštine.

 

“U ovoj prostorji ću raditi utorkom i razgovarati sa građanima kako bi se upoznao sa njihovim problemima i kako bih u što kraćem roku izašao u susret i rešio problem u skladu sa mogućnostima”, rekao je Pavlović za TV Homolje.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

ADSL od danas i u Banjskom polju

Piše - 18. March 2012. 0
BOR (Milica Živković, IST Media) Nakon pet godina obaćenja i čekanja, meštani Banjskog polja su shvatili poentu poslovice„Ko čeka, taj dočeka“.…

Krali ulja iz transformatora

Piše - 18. October 2014. 0
BOLJEVAC, Policija je uhapsila tri lica iz Boljevca, koji se sumnjiče da su iz seoskih transformatora firme „Elektrotimok“ u Zaječaru,…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X