SOKOBANJA: Zagrevanje za prvi rok festival „Green Heart Fest“

Objavljeno at 14:07
23 0

SOKOBANJA (IST Media) Kao uvod u prvi rok festival „Green Heart Fest“ u Sokobanji, koji se održava od 22. do 24. jula, danas počinje takmičenje demo bendova. Pobednik Green Heart Demo Fest-a nastupiće i na glavnom stejdžu Green Heart Fest-a 23. jula kada nastupaju bendovi: Orthodox Celts, Novembar i Van Gogh.

 

Danas će nastupati  bendovi Balkan Revival, Prljave sestre, Katanac, Black Smoke Train i ABS, a sutra, 21. jula, Teorija Zavere, Eastock, Trandže, Slepo crevo i Inkvizicija.

 

green heart

 

Pobednika će birati žiri sastavljen od tri člana: Tamara Đorđević, vokalni solista, Saša Gidra Marković, muzički novinar i Zoran Ilić, Udruženje muzičke podrške Komitet.

 

Pobednici će biti nagrađeni snimanjem profesionalnog video spota u HD rezoluciji i 20% popusta na kupovinu HAND-MADE gitare iz Crvenke. Druga nagrada je vaučer na 10.000 dinara za kupovinu muzičke opreme a treća vikend u Sokobanji

 

Posle takmičarskog dela je revijalni deo kada nastupaju bendovi: The Beauties (20.jul), Good ‘ol Bastards (20.jul) i Crveni karton (21. jul).

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Laibach na 49. Gitarijadi

Piše - 16. April 2015. 0
ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) Legendarni Laibach novi je headliner 49. Gitarijade koja se održava od 29. jula do 1.…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X