Popijte kafu sa narodnim poslanikom iz Bora – Hollywood, 11. novembra

463 0

Vaš poslanik, uživo!  Popijte kafu sa vašim poslanikom i iskoristite priliku da dobijete direktne odgovore na pitanja koja su vama važna!

 

branislav-mihajlovic
Branislav Mihajlović – Pokret Dosta je bilo

Poziv Boranima da u petak 11. novembra 2016. godine od 18 do 19 časova u kafeu “Hollywood” popiju kafu sa narodnim poslanikom iz Bora, dr Branislavom Mihajlovidem.

 

Ova prilika može biti iskorišćena da Borani direktno, oči u oči, postave pitanje narodnom poslaniku, da mu predlože neku inicijativu ili saznaju iz prve ruke sve ono što ih zanima o radu Narodne skupštine i narodnih poslanika.

 

Kafa sa poslanikom istočne Srbije organizuju Nacionalna koaliacija za decentralizaciju i Timočki omladinski centar u partnerstvu sa Narodnom Skupštinom Republike Srbije i inicijativom Otvoreni parlament.

 

Akcija je deo projekta “Na kafi sa narodnim poslanikom”, koji Timočki omladinski centar realizuje uz podršku “Trag fondacije”, udruženja CRTA, Nacionalne koalicije za decentralizaciju i Fondacije Slavko Ćuruvija, a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

 

 

Kafa sa poslanikom organizuje se pored Bora još u pet gradova, u Nišu, Trsteniku, Loznici, Kruševcu i Kragujevcu. Akcija je deo aktivnosti u okviru Nedelje parlamentarizma, foruma o učešću građana u demokratskim procesima, koji ima za cilj da ukaže na značaj otvorenosti parlamenta kao institucije i otvori mogudnost komunikacije između građana i njihovih direktno izabranih predstavnika.

 

nedelja-parlamentarizma-2

 

Cilj projekta je uspostavljanje i kreiranje mehanizama dijaloga između izabranih narodnih poslanika i građana istočne Srije, kako bi građani povećali učešće u formulisanju javnih politika.

 

Nakon Nedelje parlamentarizma, TOC u okviru projekta “Na kafi sa narodnim poslanikom” planira da poveže svih 7 poslanika/poslanica istočne Srbije, sa preko 200 građana, kroz organizovanje još ovakvih tribina u gradovima istočne Srbije.

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X