PolitikaНекатегоризовано

Odbornici SO Bor u petak o poskupljenju komunalija

BOR (IST Media) Odbornici Skupštine opštine Bor, na 7. sednici koja je zakazana za petak, 26. septembra, razmatraće predloge javnih preduzeća “Toplana”, “Vodovod” i “3. oktobar” o povećanju cena usluga za 5,5 odsto, uz obrazloženje projektovane inflacije Vlade Republike Srbije.

 

so bor

 

JKP „Vodovod“ Bor podneo je zahtev za povećanje cena pijaće i otpadnih voda za 5,5 posto u odnosu na važeće cene, u skladu sa projektovaom inflacijom, a povećanje cena iz istih razloga traže i JKP “Toplana” i “3. oktobar”.

 

voda nove cene

Predlog novih cene vode

grejanje nove cene

 

Predlog novih cena grejanja

 

Za uslugu iznošenja i deponovanja smeća iz stambenog prostora, mesečno bi Borani ubuduće izdvajali 4,30 dinara po metru kvadratnom.

 

Na dnevnom redu SO Bor naći će se i predlog Odluke o auto-taksi prevozu putnika na teritoriji opštine Bor, a saznajemo da je reč o zahtevu taksista za povećanje cene usluga.

 

Odbornici će glasati i za izbor dodatna dva člana Opštinskog veća.

 

Na redu SO Bor biće i usvajanje Izveštaja o izvršenju budžeta opštine Bor za period januar-juni 2014. godine i predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Bor za 2014. godinu.

 

Razmatraće se Predlog Odluke o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća ”Štampa, radio i film” Bor, kao i predlozi odluka o promeni osnivačkog akta i Statuta tog preduzeća.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Dimnim bombama i transparentima, opozicija blokirala rad sednice SO Majdanpek

Ist Media

Marković: Državna revizorska institucija otkrila nezakonitosti u poslovanju Toplane

Ist Media

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X