Javni razgovor “Studiraj, putuj, upoznaj EU” za srednjoškolce u Negotinu

158 0

NEGOTIN (IST Media) Narodna biblioteka “Dositej Novaković” u Negotinu i projekat “Euteka – EU u vašoj biblioteci” organizuju u sredu, 18. maja u 14 sati javni razgovor “Studiraj, putuj, upoznaj EU” u narodnoj biblioteci “Dositej Novaković” u Negotinu.

 

euteka featOvom prilikom će učenicima završnih razreda Negotinske gimnazije biti predstavljene mogućnosti studiranja na EU univerzitetima, prilike za razmenu studenata preko Erazmus + programa kao i za postdiplomske studije na nekom od evropskih univerziteta.

 

Sa gimnazijalcima će razgovarati: Danko Nikolić, direktor „Zaječarske inicijative“ (ekspert iz Tima Evropa Srbija za politike EU prema mladima, ljudska prava), Naim Leo Beširi, Institit za evropske poslove (ekspert iz Tima Evropa Srbija za pitanja obrazovanja) i Jelena Milešević, studirala master studije na Univerzitetu u Gentu preko programa razmene studenata.

 

Nakon javnog razgovora predviđen je koktel kao prilika za neformalno druženje gostiju.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Nišville

Slične vesti

Svi digli ruke od “Zlatne svadbe”

Piše - 7. novembar 2016. 0
BOR (IST Media, I.M.) Održavanje ovogodišnje manifestacije „Zlatna svadba“, koja se u Boru tradicionalno organizovala deceniju i po, neizvesno je.…

Krivična prijava zbog 350 000 dinara

Piše - 9. april 2015. 0
ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) Zaječarska policija je Osnovnom javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv odgovornog lica Saveta mesne zajednice…

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

X