“Istraži posao – pokreni posao” u Zaječaru

77 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Niški Omladinski centar „Zajedno stvaramo…“ realizuje projekat „Istraži posao – pokreni posao“ u pet gradova južne i istočne Srbije, Nišu, Leskovcu, Vranju, Pirotu i Zaječaru.

 

ip-pp - bedz

 

Danas od 12 časova na Trgu Oslobođenja u Zaječaru, biće organizovana ulična akcija u kojoj će mladi promoteri deliti propagandni materijal i predstavljati program svojim vršnjacima.

 

Za odabrane mlade ljude koji će učestvovati u projektu pripremljene su zanimljive obuke, radionice, prezentacije i predavanja. Moguc je i pristup informacijama bitnim za mlade koji žele da pokrenu sopstveni biznis, a učešće u projektu predstavlja i priliku za sticanje znanja i iskustva u praksi u kompanijama na domaćem tržištu.

 

Učesćem u projektu „Istraži posao – pokreni posao“ mladi koriste priliku da prodube svoje razumevanje biznisa i usavrše znanja i veštine koje će im biti neophodne u budućnosti za zaposlenje ali i pokretanje sopstvenog posla.
Projekat „Istraži posao – pokreni posao“ realizuje se u saradnji sa Mokrogorskom školom menadžmenta i Srpskom asocijacijom menadžera, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Nišville

Slične vesti

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

X