Danas bez grejanja bolnica i delovi više ulica u Boru

53 0

BOR, (IST Media) – Zbog izvođenja radova na sanaciji toplovodne mreže, kod priključne šahte, na adresi Čede Kecmana br.9, prekid u isporuci toplotne energije ima će korisnici u delu te ulice, saopštilo je JKP “Toplana”.

 

Radovi na sanaciji dela vrelovodne mreže izvode se i na adresi Vuka Karadžića (kod bolnice), zbog čega će u toku dana doći do prekida u isporuci toplotne energije i za gradsku bolnicu. Radnici toplifikacije su na terenu i nastoje da u što kraćem roku završe započete radove.

 

Zbog sanacije dela vrelovodne mreže na adresi Đorđe Andrejević ”Kun” br.12, prekid u isporuci toplotne energije ima će i korisnici na adresama: Đorđe Andrejivića parni brojevi od 6 do 12, i u ulici 3. Oktobar parni brojevi od 20 do 34 kao i neparni brojevi od 45 do 49.

 

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje, sa predhodno navedenih adresa na kojima se radi, očekuje se u toku dana.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Hapšenje u RTB-u Bor

Piše - 17. August 2017. 0
BOR (IST Media) Borska policija uhapsila je R. A. (1966), osumnjičenog da je iz RTB-a Bor otuđio oko šest tona…

Bor danas dobija predsednika

Piše - 9. April 2014. 0
BOR, (IST Media) Konstitutivna sednica Skupštine opštine Bor, na kojoj će biti izabrani predsednik SO Bor, predsednik opštine i članovi Opštinskog…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X