(BOR), 2.11. Muzička škola – Predstava Hipnoza jedne ljubavi

244 0

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor” organizuje 2. novembra u sali Muzičke škole u 19 sati pozorišnu predstavu ,,Hipnoza jedne ljubavi“ .

 

Tekst i režiju predstave potpisuje Dušan Kovačević.

 

Glumačku ekipu čine Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Uroš Jakovljević.

 

Cena ulaznice je 600 dinara.

 

 

“Hipnoza jedne ljubavi” govori o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima… Pred kućom šumara Ranka i njegove žene učiteljice Soje jedne septembarske noći pod zvezdanim nebom odvija se radnja ove neobične bajke. Njihova ćerka Mila se sprema na dalek put sa mladićem Majem. Njihove komšije, penzionisani vojni lekar Vasa i njegov sin Dragi, koji komunicira sa okolinom svirajući gajde, proučavaju nesvakidašnje pojave koje su zadesile mirno planinsko seoce…Predstava izaziva izuzetno interesovanje publike i medija, selektovana je za mnoge festivale i osvojila je značajne nagrade ali i velike simpatije gledalaca.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Lidl od jeseni i u Boru

Piše - 31. March 2016. 0
BOR, (IST Media) Nakon Smedereva, nemačka kompanija Lidl od jeseni će izgraditi svoj trgovinski objekat i u Boru.   Na prostoru nekadašnjeg…

Tiha promena uprave u Boru

Piše - 6. July 2013. 0
  BOR, (Slađana VDT, IST media) Nakon što je Srpska napredna stranka zajedno sa Novom Srbijom, došla u prvi plan u lokalnoj vlasti…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X