Apeli da se letuje u Srbiji stigli i do Kineza, doduše beogradskih

Objavljeno at 10:25
167 0

SOKOBANJA (IST Media, Ivana Milovanović) Banjski turizam u Srbiji dobija na značaju poslednjih nekoliko godina, a apeli da se letuje u Srbiji stigli su i do Kineza, doduše beogradskih. Grupa od 120 kineskih trgovaca sa Novog Beograda boravila je sa decom 3 dana u hotelu „Zdravljak” u Sokobanji na radnom odmoru i tako srušili predrasude da kineski trgovci danonoćno rade i ne znaju za odmor.

 

„Ogranizovali su seminar koji je trajao tri dana, ali su i uživali u lepotama Sokobanje”, kaže za IST Media upravnik hotela „Zdravljak”, Slavoljub Milanović. On dodaje da  ovaj hotel do sada nije imao ovoliki broj gostiju poreklom iz Azije.

 

kinezi-sokobanja
Kineski trgovci u hotelu “Zdravljak”; izvor: portal Sana Life

 

„Mi smo zadovoljni svakim gostom. Međutim, ono što je za nas značajnije jeste da su naši gosti otišli prezadovoljni uslugom i lepotama ovog kraja”, dodaje Milanović.

 

 

Sve, ali baš sve nam se sviđa. Kupanje i šetna u prirodi nam puno znači jer dosta radimo. I deca su presrećna. Ovaj vazduh ovde posebno utiče na raspoloženje. Prvi put smo ovde ali ćemo sigurno doći ponovo”, izjavio je jedan od gostiju, a prenosi portal Sana Life.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Nišville

Slične vesti

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

X